Skip to Content

Hoe werkt het?

De magie achter Décolor Stop

Bonte was kan tijdens het wassen kleurdeeltjes verliezen in het water die kunnen doorlopen in uw wasgoed. Décolor Stop® is een revolutionair wasdoekje met een gepatenteerde technologie die voorkomt dat kleur doorloopt en een gemengde was mogelijk maakt.

Hoe werkt het?

Het doekje bevat ultra absorberende vezels en gedraagt zich als een magneet die uw kleding beschermt door losse kleurstoffen en vuil uit het water op te nemen. Het biedt uw kleding optimale bescherming tegen verkleuring en het doorlopen van kleuren. Het bewijs is op het doekje!

Omdat het doekje met ultra absorberende vezels effectief beschermt tegen het doorlopen van kleuren, kunt u alle kleuren tegelijk wassen, zelf met de witte was erbij.
Décolor Stop beschermt uw was en bespaart u tijd en geld omdat u alles tegelijk kunt wassen.

Na vele wasbeurten wordt gekleurde kleding vaak dof.  Zelfs als het voor het blote oog niet zichtbaar is, kunnen sporen van kleurstof en vuil zich ophopen na elke wasbeurt en kan er in de loop der tijd een laagje van verschillende kleuren ontstaan op het kledingstuk - dit maakt de kleding dof. Het doekje vangt de pigmenten uit het water op voordat ze zich kunnen afzetten op de kleding, waardoor uw kleuren langer stralend blijven!

Grauw worden is een proces van ophoping. Aanslag en vuil zijn sporen die zich tijdens verschillende wasbeurten steeds weer afzetten op de stof en dit wordt in de loop der tijd zichtbaar. Door losse vuildeeltjes uit de was te verwijderen beschermt het doekje het weefsel tegen grauw worden.

Vuildeeltjes kunnen ook in het waswater drijven. Dankzij zijn unieke eigenschap, vangt het doekje vrijgekomen vuildeeltjes uit het waswater zodat de was nog schoner wordt.

De ultra absorberende vezels van het doekje bieden optimale bescherming bij alle temperaturen. Gebruik voor het beste resultaat Décolor Stop bij elke wasbeurt.

You need to accept cookies to play this video

Voordelen

Wist u dat ?

Décolor Stop, met zijn unieke textuur, bestaat uit 100% natuurlijke vezels en behoudt zijn vorm tijdens het wassen voor een ​​sterkere opname van kleurstofdeeltjes tijdens de wasbeurt.
Zowel het Décolor Stop doekje als de kartonnen verpakking biologisch afbreekbaar zijn en gerecycled kunnen worden.

Ontdek onze producten

 • Décolor Stop Max Protect

  Décolor Stop Max Protect

 • Décolor Stop Max Protect + Eco

  Décolor Stop Max Protect + Eco

 • Décolor Stop 2in1 Protect and Revive Colors

  Décolor Stop 2in1 Protect & Revive Colors

 • Décolor Stop 2in1 Protect & Revive White

  Décolor Stop 2in1 Protect & Revive White

 • 2in1 Décolor Stop + Ontvlekker Zakjes Met Ultieme Werking

  2in1 Décolor Stop + Ontvlekker Zakjes Met Ultieme Werking

 • 3in1 Décolor Stop + Ontvlekker + Whitening Power Zakjes Met Ultieme Werking

  3in1 Décolor Stop + Ontvlekker + Whitening Power Zakjes Met Ultieme Werking