Skip to Content

Het merk

Succesvolle en krachtige bescherming van uw wasgoed

Décolor Stop is het wereldleidende merk met meer dan 20 jaar ervaring. Sinds 1995 heeft, Décolor Stop heeft de manier van wassen veranderd. Vandaag de dag is Décolor Stop aanwezig in meer dan 38 landen wereldwijd met meer dan 1 miljard verkochte doekjes per jaar. Miljoenen families vertrouwen Décolor Stop en waarderen de slogan 'Het bewijs is op het doekje'.

Wat is nieuw?

Terwijl het merk evolueert, zijn wij constant producten aan het ontwikkelen die de wasroutine vergemakkelijken, zoals Décolor Stop 2in1 Protect & Revive White - om wit weer witter te maken of de Décolor Stop + Ontvlekker 2in1, om kleurdoorloop op te vangen en vlekken te verwijderen.

Onze belofte

Ons team bestaat uit toegewijde onderzoekers en ontwikkelingsexperts die continu werken aan oplossingen om de huidige producten te verbeteren en te voorzien van oplossingen om uw wasgoed te beschermen, uw leven te vergemakkelijken en u geld, tijd & energie te besparen. Wij zijn ervan verzekerd dat u fantastische was resultaten krijgt bij het gebruik van onze producten. En als u problemen hebt met het gebruik van onze producten, helpt ons team van experts u graag!

Ontdek onze producten

 • Décolor Stop Max Protect

  Décolor Stop Max Protect

 • Décolor Stop Max Protect + Eco

  Décolor Stop Max Protect + Eco

 • Décolor Stop 2in1 Protect and Revive Colors

  Décolor Stop 2in1 Protect & Revive Colors

 • Décolor Stop 2in1 Protect & Revive White

  Décolor Stop 2in1 Protect & Revive White

 • 2in1 Décolor Stop + Ontvlekker Zakjes Met Ultieme Werking

  2in1 Décolor Stop + Ontvlekker Zakjes Met Ultieme Werking

 • 3in1 Décolor Stop + Ontvlekker + Whitening Power Zakjes Met Ultieme Werking

  3in1 Décolor Stop + Ontvlekker + Whitening Power Zakjes Met Ultieme Werking