Eau Ecarlate

Hoe werkt het?

Wat is Décolor Stop®?

Bonte was kan tijdens het wassen kleurdeeltjes verliezen in het water die kunnen doorlopen in uw wasgoed. Décolor Stop® is een revolutionair wasdoekje met een gepatenteerde technologie die voorkomt dat kleur doorloopt en een gemengde was mogelijk maakt.

Hoe werkt het?

Het doekje bevat extra absorberende vezels en gedraagt zich als een magneet die uw kleding beschermt door losse kleurstoffen en vuil uit het water op te nemen. Het biedt uw kleding optimale bescherming tegen verkleuring en het doorlopen van kleuren. Het bewijs is op het doekje!®

Omdat het doekje met extra absorberende vezels effectief beschermt tegen het doorlopen van kleuren, kunt u alle kleuren tegelijk wassen, zelf met de witte was erbij.

Décolor Stop® beschermt uw was en bespaart u tijd en geld omdat u alles tegelijk kunt wassen.

Na vele wasbeurten wordt gekleurde kleding vaak dof.  Zelfs als het voor het blote oog niet zichtbaar is, kunnen sporen van kleurstof en vuil zich ophopen na elke wasbeurt en kan er in de loop der tijd een laagje van verschillende kleuren ontstaan op het kledingstuk - dit maakt de kleding dof. Het doekje vangt de pigmenten uit het water op voordat ze zich kunnen afzetten op de kleding, waardoor uw kleuren langer stralend blijven!

Grauw worden is een proces van ophoping. Aanslag en vuil zijn sporen die zich tijdens verschillende wasbeurten steeds weer afzetten op de stof en dit wordt in de loop der tijd zichtbaar. Door losse vuildeeltjes uit de was te verwijderen beschermt het doekje het weefsel tegen grauw worden.

Vuildeeltjes kunnen ook in het waswater drijven. Dankzij zijn unieke eigenschap, vangt het doekje vrijgekomen vuildeeltjes uit het waswater zodat de was nog schoner wordt.

De extra absorberende vezels van het doekje bieden optimale bescherming bij alle temperaturen. Gebruik voor het beste resultaat Décolor Stop® bij elke wasbeurt.

Voordelen

  • Voorkomt ongelukjes met doorgelopen kleuren

  • Maakt gemixt wassen mogelijk

  • Zorgt dat kleuren stralend blijven

  • Voorkomt grauw worden

  • Voorkomt dat vuilrestjes zich aan de weefsels hechten

  • Werkt op alle temperaturen

Wist u dat ?

Décolor Stop met zijn unieke structuur uit natuurlijke vezels bestaat en zijn vorm behoudt tijdens het wassen voor een betere opname van kleurstofdeeltjes uit het waswater? Zowel het Décolor Stop doekje als de kartonnen verpakking biologisch afbreekbaar zijn en gerecycled kunnen worden?