Eau Ecarlate

Het merk

Effectieve & krachtige bescherming voor uw wasgoed

Décolor Stop® is het toonaangevende merk in kleurbescherming met meer dan 20 jaar ervaring. Het werd uitgevonden in 1995 en heeft onze manier van wassen drastisch veranderd. Tegenwoordig is Décolor Stop® in meer dan 38 landen ter wereld verkrijgbaar en worden er per jaar meer dan 1 miljard doekjes verkocht. Miljoenen gezinnen vertrouwen op Décolor Stop® en vinden het prettig dat het bewijs op het doekje te zien is.

  • Wat is er nieuw?

    Naarmate het merk zich ontwikkelt, blijven we constant producten bedenken die het wassen vergemakkelijken, zoals Sublim' Blanc, dat speciaal bedoeld is om witte kleding te beschermen. Sublim' Noir herstelt de intensiteit en glans van je zwarte en donkere kleuren of Eco-protection – 100% Decolor Stop® prestaties, terwijl 100% recyclebare verpakking, gemaakt van natuurlijke vezels en geurvrij! 

  • Onze belofte

    Ons speciale team van R&D-experts werkt voortdurend aan oplossingen om onze huidige producten te verbeteren en oplossingen te bieden om uw was te beschermen, uw leven eenvoudiger te maken en geld, tijd en energie te besparen.  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u geweldige wasresultaten boekt met onze producten. Wij beloven dat ons team van experts klaar staat indien u vragen heeft over het gebruik van onze producten.